Publicerad i Efter C

Orken tog slut

Orken tog slut idag på jobbet en stund efter lunch och jag blev förlamande trött. Så pass trött att en kollega körde hem mig. Och ändå sov jag 8 timmar och 17 minuter i natt.

La mig på soffan och kollade på senaste avsnittet av ”Bästa dieten”. Sonen kom hem från skolan, lika trött han med och han bäddade ner sig i hans rum,  kl 16 och där sov han.

Steg upp och jobbade lite men är fortfarande helt trög i skallen. Tog en promenad men det hjälpte inte heller.

Idag är verkligen en seg dag och lymfödemet spränger i armen och utsidan av det opererade bröstet blir bara hårdare och hårdare men jag är för trött för att orka tänka på det nu.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen.

 

Författare:

"vart du än går är du där"

26 reaktioner till “Orken tog slut

 1. Bra jobbat med motionen. Idag har jag hängt i bra och orken räckt. Började 5 och still going (men ingen motion). Igår fick jag en sådär schackning som du beskriver, tomnade totalt av att laga lite enkel mat, svettningar och matthet, känns som syret till kroppen och knoppen stryps totalt. Stöp som en klubbad oxe vid 21, orkade knappt vänta ut att telefonen skulle ladda tillräckligt för att sätta klockan.

  Gilla

  1. Jepp, 7000 steg gjorda kl 10 och 30 minuters bassängträning. Bakpotatisen står hemma i en tidsinställd ugn för att vara klara till kl 17 och cashewnötterna som ska bli sås till fyllning är blötlagda. Ju tröttare jag blir ju mer måste jag förbereda.

   Gilla

  1. Jag valde att gå från Gullmarsplan till Rosenlund i morse och sedan från Rosenlund till Skanstull. Det och promenad till/från bussar plus promenaden från tunnelbanan till tåget gav 7000 steg 🙂

   Gilla

 2. Det adderade till 5296 steg på vägen till tåget. Om jag går från pendeln och hem kanske jag kommer upp i mina 10 000 innan dagen är slut. Nu är jag åxå slut men har peppat upp mig med en vaniljlatte och en ckokladig cheesecake. GOTT.

  Gilla

 3. Jaha, då sitter jag på Radiumhemmet för mammografi/ul. Åkte gör tidigt då jag tappat bort min kallelse och inte vågade lita på att mammografin låg kvar där det stod på hemsidan. Fördrev därför tiden med en välbehövlig fika/frukost som jag inte hann med på morgonen. Vad dött! det är på de allmänna ytorna, om jag nu får tillåta mig att säga det. Alla mottagningar borta. Fanns inte en människa i fiket utom jag och damen i kassan. Kom uppi 8140 steg til slut igår. Inte så tokigt. Idag redan 1177 steg. Bra att parkeringen ligger långt bort.

  Gilla

  1. Lycka till! Jag har inte varit där sedan jag fick min sista strålning och hoppas att jag slipper gå dit fler gånger. Jag gjorde mammografi och ultraljud på Aleris på Sophia hemmet.

   Gilla

 4. Idag redan 9013 steg. Kanske går jag i mål för första gången på länge. Bitit kallt var det ute, kände mig lite lätt tjurig för det på morgonen, påminner om kommande vinter. Men….när jag fått upp flåset i solen så blev det OK. Ska snart ta mig en alkoholfri after work IPA (morot). Riktigt goda är de.

  Gilla

  1. Jag har bara gått 5900 drygt men jag jobbade till 02, kom hem och messade med sonen som blivit rånad. Sov 4 timmar, upp och jobba, kontakta försäkringsbolag, spärra kort och simkort, stå i kö för att få diarienumret hos polisen, jobbade lite mer, promenerade till Farsta till banken, köpte sushi, åt på jobbet, jobbade och nu försöker jag få tag i Nackapolisen. PUST

   Gilla

   1. Du har använt energin väl. Rånad!!! Suck. Trist. Energikrävande. Nu ska jag skjutsa min 9 åring på Halloweendisco, hämta upp min 14 åring och forsla henne vidare till Halloeenfest och sedan hämta 9 åringen från disco. Logistikafton brukar jag kalla det. Ska se om jag kan mangla in de sista stegen någonstans i skjutsandet. Sedan —- En af IPA eller 2. Ha en skön kväll.

    Gilla

 5. Kom upp i 10 300 igår! Idag ser det mer mörkt ut med tanke på vädret. Ska se om jag kan piska ut mig på en tripp trots regn. Dagar som denna förstår jag mig på gåbandet. T.o.m. den urtrista roddmaskinen känns lockande i jämförelse med en promenad i rusket. Lymflörtlarna OK. Har ödem och inflammationer i området som förmodligen retar upp dem.

  Gilla

  1. En massa jävulskap som man drabbas av efter BC. Jag tog en tur tillo centrum och hämtade ut ett paket. 7600 steg ´kvar att genomföra men jag har en fantastisk ljudbok – Blå Längtan av Elisabet Nemert så jag kan nog gå i en timme. Till ett tomt kontor kanske? Där finns kaffe och kollektivtrafik hem 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s