Publicerad i Hurra!, Kost, Kroppen

Det går bra nu!

Promenerade i regnet till kontoret och fick ihop nästan 9000 steg eftersom jag tog en liten omväg genom Skogskyrkogården. Tog en kaffe på jobbet och torkade jackan vid ett värmeelement… En timme senare tog jag bussen till Skarpnäck och promenerade hem därifrån. Bara några hundra steg innan jag nått 14000 steg landade jag hemma i soffan och gjorde inte mycket mer alls…jo,  mer än lunch och GUUUUU vad hungrig jag var. Åt resterna av onsdagens fyllning till bakpotatis fast utan potatisskalet runt… och smaksatte med curry. MUMS. Blev lite fel i måltidsordningen så till kvällen vid tvn åt jag en skål med jordgubbar/hallon och alpros on go.

https://mariasmatintag.wordpress.com/2017/10/16/bakad-potatis-2/

Sov jättegott!

Idag ska jag ta en promenad till Högdalen, det lär inte bli mer än max 8000 steg så jag får planera det lite. Kanske ta bussen till Norra Sköndal och gå hem därifrån?

Har fortfarande resten i kylen från veckan så jag behöver inte laga mat alls idag och det är höstlov dvs sonen är hos hans pappa så jag kommer att äta rester från frysen mest hela veckan.

Tänkte  på det när jag gick sista biten hem igår att jag nästan kände mig som förr. fetare men ett tag där så mindes jag hur det var före BC, när jag kunde röra mig utan problem.

Men nu ska jag ligga i soffan en stund till. Ska kolla på ”Allt för Sverige” och dricka kaffe 🙂

Författare:

"vart du än går är du där"

9 reaktioner till “Det går bra nu!

 1. Ja och här sitter jag på soffan och dricker kaffe! Vi har dragit upp elementen så de är 23 gr nu. Igår endast 18, frös hela dagen och fick sparka ut mig själv. Idag borde det gå lättare. Måste åxå planera motionerandet. Ska på kurs på måndag och har en del arbete inför det så det är bara att köra på fast jag längtar efter en fridag. Hängde uppe till nästan 3 inatt. Stora dottern likaså. Det är allltför sällan det är bara hon och jag så jag antar att vi kramar ut det mesta av det. Tror att jag ska börja planera in specialare med henne. Hon börjar bli stor, tiden rasar iväg. Rätt vad det är vil hon inte åka iväg en helg med morsan. Och jag surfade lite…. har inte gjort det på länge. Såg att jag hade missat Pallas studien. Jag hade varit som klippt och skuren för att bli beforskad på i den (du åxå Maria). Ingen, kontakt ssk eller dylikt har nämnt den heller och jag själv hade dålig koll måste jag säga. Härligt väder idag! Hej hopp! Upp och tackla livet.

  Gilla

  1. Jag läste om den, intressant. Hoppas att all forskning kommer fram till något.
   Mitt aktivitetsarmband klagade över att jag inte gått ngt idag – HERREGUD det är söndag och jag tar det lugnt! 😀

   Gilla

   1. Oj, klagar armbandet. Det gör inte min stegmätare i telefonen. Däremot får jag uppmuntrande ballonger, applåder och konfetti när jag går i mål! Positiv förstärkning. Äntligen skärpt mig och börjat jobba.

    Gilla

    1. Den sa ”det ser inte lovande inför ditt stegmål idag, varför?” sedan om jag klickade så hade den räknat ut att jag bara skulle gå 3000 steg idag. Jaså? Hört talas om eftermiddagspromenad?

     Gilla

 2. Så kul att du upplever sådana ”goda” dagar också… Det behövs för att hitta sugen igen, kanske…

  Allt för Sverige, ja, jag gillar det mesta i det programmet. Tävlingarna kunde jag vara utan, men programmet handlar, som bekant, om så mycket mer.

  Ha en fortsatt fin söndag!

  Gilla

 3. WP har blivit knepig. Nu får jag i brevlådan din och Iris konversation. Försöker få bort e-brevlåde poster. I ditt senaste inlägg finns ingen kommentarsruta.
  Detta med att man är sur/ledsen och ja… rentav f-bannad.
  Visst tänker man tillbaka … många om…
  Tror att när allt det man gått igenom sedan bc gör en dyster och dessutom dessa antihormoner som gör en deppad… ja .. det är så mycket.
  Jag är emot att ta för mycket mediciner och de här antidepressiva är jag helt emot. Men då Exemestan ger sömnlöshet mm har jag börjat med Atarax
  x, 10 mg på em och en till natten. Hellre det än älta/våndas. Många som haft C använder dem. Nu har du ett jobb där du skall vara skarp – men kanske det finns denb medicinen som är lindrigare.

  Gilla

  1. Du har nog bockat i ngn ruta med att följa konversationen, då kommer mail om nya kommentarer. I andra bloggen har jag avaktiverat kommentarsfunktionen eftersom jag är så sur. Jag tror att hormonerna spökar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s