Publicerad i Efter C, Kroppen

Funderar

Jag har funderat lite till och från på det där med bröstvårta sedan operationen i augusti 2017 då min bröstvårta blev ett blek minne på höger sida

Egentligen så stör det inte mig att sakna bröstvårta, det stör mig mer att ha en bröstvårta på det andra bröstet som står ut som en liten råttpitt tillskillnad från det helt släta Barbiebröstet.

Läste om Annas funderingar:

https://annabloggar.com/2019/04/08/dags-for-brostvarta/

Eftersom jag aldrig använder vadderade bhs så syns det ganska tydligt. Eller jag vet inte hur noga andra kollar på tissefräs men jag irriterar mig på att det syns under toppar, det ser enögt ut. Helst skulle jag ju vilja att dom tar bort den andra bröstvårtan men det lär ju inte ske misstänker jag…

Inser att vi nog inte pratat om det alls medan jag var på kliniken. Konstigt. Eller så har jag glömt det. Minnet är som ett durkslag numera.

Tillägg: Jag messade kontaktsköterskan och hon tyckte jag skulle komma in och prata med läkaren om det nästa vecka. Det är väl en bra idé?

 

Författare:

"vart du än går är du där"

5 reaktioner till “Funderar

 1. Ja antingen inga bröstvårtor eller två. Så vill jag ha det. Jag anv inte heller vadderad bh och vill inte hålla på med bröstvårtsplåster. Jag tänker: det är naturligt med bröstvårtor och att siluetten av bröstvårtor syns lite igenom linnen och toppar, det struntar jag i 🙂
  Däremot är det så tråkigt med bara en att jag funderat på om det finns ”lösbröstvårtor” som man kan trycka fast på bröstet Hahaha .

  Gilla

  1. Precis, jag har inget problem med att det syns genom tyget men det blir mer iögonfallande när det är ensidigt. Ska bli intressant att höra vad onken säger för det är han som remitterar till plastikkirurgen

   Gilla

   1. Ja jag håller med dig. Två eller ingen . Fast helst två 🙂 Klart du kommer få ny bröstvårta. Verkar finnas flera metoder att skapa dem på. Ska bli spännande att höra vad din läkare föreslår .
    Ska bli kul sen när tatueringen är gjord. Och man sitter bland vänner och visar sina tatueringar 😂

    Gillad av 1 person

 2. Här är det åxå lite plastikfunderingar i sakta mak. T.o.m. dr säger att det var en ful operation som gjordes. Redan innan sades att man kanske skulle behöva ”fylla i lite”. Det är liksom karvat och nu när svullnaderna börjat lagt sig så kan jag hålla med om att det inte är så vidare estetiskt vackert. Men….. tror inte att det är läkt än fullt ut. Fortfarande svullen och ont. Inte så lockande just nu att bli ytterligare karvad i när det redan är ömt och dant.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s