Publicerad i Efter C, Människor

Höst, dryga två år efter BC

På det stora hela så tänker jag inte så mycket på att jag haft BC – bortsett från tankarna på antihormonerna. Livet ser rätt så vanligt ut, det handlar om att jobba, sova, äta – om och om igen…

Den andra september har jag tvåårskontroll och dagen efter ska en ny bröstvårta på plats ”det tar inte lång tid, sedan kan du gå jobba” sa läkaren.

Jag har lite svårt att föreställa mig hur det kommer att se ut men jag hoppas att jag kommer att se mindre ”enögd” ut efteråt 😀

Vad gäller ev återfall/metastaser så tänker jag oerhört sällan på det. Det som sker det sker och det är knappast något jag kan förhindra. De undersökningar jag har gjort efter BC har inte visat på några tecken att jag skulle ha något på gång i kroppen och det tänkte jag ta fasta vid.

Hur skulle livet se ut om timmarna gick åt till att oroa sig?

Idag åker jag på retreat. Det ska bli intressant. Många av sakerna under helgen ligger utanför mitt intresse som tex drömtydning och eldcermonier men en del intresserar – som morgonyoga och rawfood. Fick ett sms igår där jag påmindes att ta med badkläder för morgondopp i sjön. Hmmmm…. jag vill ha 27 grader i vattnet innan jag badar :O

http://rawlifestylesweden.com/event/sorunda-halsoretreat-16-18-augusti-2019/

Nå, jag ska ha ett öppet sinne och det ska bli skönt att komma bort en helg med tanke på att jag jobbat både vardagar och helger sedan midsommar.

I september väntar en bloggresa bort till Järpen (långweekend) och i oktober ska jag och en bloggvän sedan evigheter tillbaka (typ 2005) åka en vecka till Aten. Jag måste säga att bloggandet tillfört så mycket i mitt liv och gett mig många vänner som jag aldrig skulle ha mött annars.  Hade bloggbesök en helg för ett tag sedan (min enda ledig helg under sommaren) och vi hade det väldigt roligt och avverkade 5 museum under en långhelg och hann dessutom träffa en annan bloggare över några glas vin.

Så ser mitt liv ut men nu ska jag göra mig iordning för att ta pendeln söderut

🙂

 

Författare:

"vart du än går är du där"

7 reaktioner till “Höst, dryga två år efter BC

 1. En del jag känner som behandlats för cancer säger att de tänker inte på det dagligdags,men när de får skelettsmärtor eller något annat som skulle kunna vara tecken på tumörer, ja då finns oron där genast.

  Mycket bra av dig om du kan lägga oron åt sidan, oro tar energi, väldigt mycket energi!

  Bloggandet, ja det har tillfört mig en hel del idéer. Träffat några bloggkompisar, känts väldigt bra… kul att de finns, men inte något större umgänge med dem.:-) Sedan är det förstås kul att blogga när man känner för det!

  Gilla

   1. Du vet redan en idé, vädret är bra för museum idag. Ingen sol, en del går i kortärmat andra långärmat. När jag var ute och köpte bröd kändes det litet kyligt i luften. Första dagen jag upplever det, här.

    Gillad av 1 person

 2. Vilka trevliga händelser du har framför dig!!! Härligt…. Jag tycker att retreatet låter toppen, hur sover man? Det är mitt stora bekymmer då jag oftast sover sååå ytligt och hör… Allt….. Måste alltid boka singelrum…
  Försök att ta ett dopp! Det känns oftast varmare i vattnet än på land…. 😉

  Gilla

 3. Gillar din rubrik. Höst – trots att det är så varmt. Vi har också haft höstkänsla ett litet tag. Är något med luften. Idag blev det skolstartskläder till tjejerna – höstkläder i kungens kurvar. På tisdag är det skolsstart. He en underbar retreat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s