Publicerad i Jävla skit, Människor, Onödigheter

Hoppet om mänskligheten dör…

Läste i helgen om att Lena Hallengren fått bröstcancer och reagerade starkt på alla kommentarer där människor inte kan skilja på politik och person.

Det var människor som önskade att hon skulle dö. Att behandlingarna skulle bli svåra. Otaliga kommentarer om att tränga sig i vårdköer. Att inte behöva gå på sjukpenning och inlägg om medicinsk narkotika.

ALLVARLIGT??? Vad är det för fel på folk.

Denna kvinna har barn och familj, ska dom behöva läsa att främmande människor önskar att deras mamma dör? Jag fattar inte hur folk är funtade.

Jag fattar inte.

10-årsöverlevnaden efter bröstcancer är idag cirka 86 procent för kvinnor så chansen att hon (och vi andra drabbade) överlever är stor. Jag lever! De flesta som jag följt genom mina behandlingsår lever. VI LEVER. Och inte en enda (vad jag vet) har behövt röka marijuana för att klara behandlingarna…

Och har man den typen av arbete som hon har går det säkert helt utmärkt att arbeta under tiden. Jag jobbade så varför skulle inte andra klara det? Speciellt nu efter (under) Corona när distansarbete verkligen är på tapeten.

Jag skäms över mänskligheten men dog en smula själv efter att ha läst kommentarer som ”hon dör nog ändå snart” eller ”blir det en spridning så är hon död om ett tag”. Gäller det mig med? Kommer jag att dö snart?

Fy fan säger jag bara.

Författare:

"vart du än går är du där"

4 reaktioner till “Hoppet om mänskligheten dör…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s