EC 3

2017-10-25

Dag 1 (dagen för behandling 3): huvudvärk och trött som sjutton

Dag 2: kanske första gången jag kände mig speedad från Kortisonet. Vaknade tidigt (vid fyra… men somnade om efter en timme) och har sedan 07 jobbat helt maniskt vid datorn idag utan att vara ett dugg trött. Inga biverkningar annars. Glömt bort att ta tablett mot illamående på eftermiddagen men tar en mot natten.

Dag 3: Vaknar helt kortisonsvullen kring ögonen. Två smala springor till ögon mellan övre och undre ögonpåsar 😦 Testar att hoppa över dagens dos av 16 st kortison och ta 2 ingefärstabletter istället. Vi får se hur det går.

Dag 4: Vaknar lika svullen i ansiktet idag fast jag inte tog kortison igår men jag har sovit 10 timmar i natt. Hög puls under kvällen fast jag ingenting gjort.

Dag 6: Ögonen börjar rinna på kvällen. Noterar att jag inte har ngt hår kvar i näsan. Inte konstigt att det rinner snor när jag börjar mig framåt! Lite feber på kvällen och halsont.

Dag 7: Ögonen fortsätter att rinna. Lite halsont. Fötterna känns svullna och kliar.

Dag 8: Huvudvärk, näsblod och det känns som om tänderna ska lossna från käken. Och tungan svider. Ingen bra dag. Känner mig helt under isen och typisk nog hade jag jobbuppdrag på andra sidan stan idag.

Dag 9: Tungspetsen svider fortfarande men annars ok. Ska åka till läkaren strax på mitt bokade besök efter tredje kuren. Hade helst velat göra ingenting idag för bäckenet värker efter accofilsprutorna men det kanske blir bättre om jag rör på mig lite.

Dag 10: Huvudvärk. Illamående efter frukost.

Dag 11: inga biverkningar under dagen. Huvudvärk på kvällen

Dag 12: biverkningsfri idag!